За нас

Прима Нет Консулт България е доверен съветник за бързо развиващите се и бързо променящите се бизнеси. Ние предоставяме решения улесняващи бизнес промените, прилагайки ИТ стратегията и оптимизацията на финансите в изпълнение на бизнес задачите.

Мисия и цели

Мисия и цели

    Нашият опитен и професионален екип идва със своите детайлни познания за всеки аспект към ползваните от Вас услуги. От широкообхватни ИТ проучвания, одити, експертна консултация, препоръки на технологии, проекти и системи за контрол, трансформации и ежедневна поддръжка, нашите услуги са създадени, за да отговарят на индивидуалните ви организационни особености и са доставяни от експерти с опит от практиката. Чрез най-модерни технологии и услуги, ние предлагаме решения от следващо поколение, които увеличават производителността и помагат за Вашия растеж.

    Стойността от Прима Нет Консулт България надхвърля имплементирането на нови технологии и поддръжка. Нашият бизнес опит помага да поддържате вашите операции работещи устойчиво, което означава, че може да се концентрирате върху основния си бизнес с увереността, че Вашите ИТ инфраструктура, мрежа и услуги са в сигурни ръце.