За нас

Прима Нет Консулт България е доверен съветник за бързо развиващите се и бързо променящите се бизнеси. Ние предоставяме решения улесняващи бизнес промените, прилагайки ИТ стратегията и оптимизацията на финансите в изпълнение на бизнес задачите.

История на компанията

История на компанията

  Прима Нет Консулт България е създадена през 2002 година, като независим доставчик за управление на ИТ услуги. Ние стартирахме на българския пазар. Утвърдихме името си сред българските клиенти и българските представителства на компании от западна Европа и северна Америка. 

   През 2008 година стартирахме аутсорсинг на ИТ услуги от България към западна Европа, увеличавайки клиентската си база. В началото услугите бяха често повтарящи се задачи, като дейности по бекъп и възстановяване на данни, системна поддръжка на потребителски устройства (компютърна поддръжка) и прилагане на обновявания на операционни  системи и приложен софтуер. С времето доказахме, че в лицето на Прима Нет Консулт България, клиентите имат доверен партньор със сериозен запас от знания и умения. Това позволи да разширим портфолиото от услуги за клиентите ни от чужбина, като професионални, специализирани и образователни услуги. С цел по-добро обслужване на клиентите в Европа и Америка и удобен часови пояс, отворихме офис в Лондон през месец Юни 2014 година. 

   През годините ние предлагаме нашият опит в областта на ИТ инфраструктурата, мрежите, управлението на ИТ услуги. Добавихме впоследствие данъчни и финансови консултации.  Нашето придобито знание и непрекъснат стремеж за усъвършенстване ни позволяват компетентно да консултираме клиентите за текущото състояние и трендовете в тези области.