За нас

Прима Нет Консулт България е доверен съветник за бързо развиващите се и бързо променящите се бизнеси. Ние предоставяме решения улесняващи бизнес промените, прилагайки ИТ стратегията и оптимизацията на финансите в изпълнение на бизнес задачите.

За нас

За нас

   Прима Нет Консулт България е компания, основана като независим доставчик на услуги в областта на виртуализацията, изчисления в облака, поддръжка на ИТ инфраструктури, управление на ИТ дейности, счетоводство и данъчни консултации от ИТ и финансови професионалисти. Всеки един от тях има над 15 години опит в своята област, като значителна част е с клиенти от западна Европа. Тяхната мотивация, страст и ентусиазъм, предоставя добавена стойност на клиентите. Тясното сътрудничество и партньорското начало дава възможност за проучване на нови бизнес модели.

   Благодарение на най-добрите практики за всеки конкретен сектор и годините опит, нашите специалисти и консултанти гарантират ясни, изчерпателни и напълно гъвкави ИТ и финансови решения, които се вписват безпроблемно в рамките на съществуващия бизнес модел, като се търсят възможности за лесно и бързо реагиране на нови бизнес изисквания. Нашите консултанти сътрудничат в предоставянето на ИТ одити, ИТ & Финансови консултации, управление на риска, данъчни консултации и свързаните с тях услуги.